Image 1

Wij een klant U een waardebon!

SPELREGELS

 

Bonnen verdienen is eenvoudig.

Bij mogelijkheid 1 gelden de volgende regels. Indien de door u getipte klant bij ons een verzekering afsluit krijgt u van ons een waardebon.

Voor verzekeringen uit de groep VERKEER een bon van 20 euro ( behalve voor een inzittenden of opzittendenverzekering of verhaalsbijstandpolis, deze leveren 5 euro op)

voor verzekeringen uit de groep WONEN een bon van 20 euro ( behalve voor een a.v.p. polis deze levert 5 euro op)

Voor verzekeringen uit de groep RECREATIE een bon van 10 euro ( behalve de korte reisverzekering en de annuleringsverzekering)

Voor verzekeringen uit de groep LEVEN een bon van 20 euro.

sluit de klant meer dan 1 verzekering dan ontvangt u voor elke extra verzekering een bon van 10 euro
(met uitzondering van de eerder genoemde uitzonderingen)

Sluit een klant dus een Inboedelverzekering een opstalverzekering en een a.v.p.verzekering en een autoverzekering dan ontvangt u een bon van 20+10+5+10 =45 euro!!!!

De extra bonnen krijgt u voor elke extra verzekering die de klant in het eerste jaar sluit. de ingangsdatum van de eerste polis is hiervoor bepalend. Het eerste jaar eindigd dus een jaar na de ingangsdatum van de eerste polis.

Wij vragen altijd aan een nieuwe klant hoe ze bij ons zijn terecht gekomen. Maar u moet zelf de klant bij ons "claimen". U doet dat via de link "ik heb deze klant getipt of via een email naar bon@aabb-verzekeringen.nl

 

Voor mogelijkheid 2 geldt dat u een bon van 20 euro krijgt voor elke klant waar wij een afspraak mee kunnen maken voor een persoonlijk gesprek bij de klant thuis of bij ons op kantoor.

Wanneer de klant een verzekering bij ons afsluit gelden extra de regels vermeld onder mogelijkheid 1.

Wanneer een door u aangebrachte klant een hypotheek via ons afsluit dan belonen wij dit met een dinerbon van 75 euro.