Image 1 Wij een klant U een waardebon!
 

Natuurlijk zijn wij blij met iedere nieuwe klant, wij zijn ook blij als u ons een nieuwe klant aanbrengt. Graag willen wij daar wat tegenover zetten.

er zijn twee mogelijkheden.

1) u geeft iemand de tip om onze website te bezoeken.Wanneer deze persoon dan een verzekering bij ons afsluit belonen wij u met een waardebon. Hoeveel u krijgt leest u in onze spelregels

Wat u moet doen om uw waardebon(nen) te krijgen is simpel middels deze link: ik heb deze klant getipt . geeft u uw eigen naam en adres door en de naam van de nieuwe klant. Wij zorgen dan voor de rest. oh geef ook even aan wat voor bon u wilt hebben. een boekenbon , een cd bon een bioscoopbon een plantenbon , verzin het maar zelf.

2) u kent iemand die graag een persoonlijk gesprek wil en een analyse wil van zijn verzekeringspakket. Geef naam en telefoonmummer van die persoon aan ons doormiddels deze link:Neem kontakt op met...en wanneer wij een afspraak kunnen maken met die persoon krijgt u van ons een waardebon van 20euro wanneer de persoon daadwerkelijk klant wordt wordt uw beloning groter lees onzespelregels .